Vraag subsidie aan bij digitalisering

Mkb’ers met een vestiging in de provincie Overijssel kunnen extra subsidie aanvragen voor het digitaal bereiken en bedienen van klanten & om te investeren in de digitalisering van producten of productieprocessen.

Speciale subsidieregeling voor het digitaliseren van uw organisatie 
Mkb’ers met een vestiging in de provincie Overijssel kunnen extra subsidie aanvragen voor het digitaal bereiken en bedienen van klanten & om te investeren in de digitalisering van producten of productieprocessen. Deze kunt u aanvragen vanaf maandag 13 juli via het subsidieloket van de provincie Overijssel.

Digitale dienstverlening 
Wanneer u bijvoorbeeld uw digitale dienstverlening wilt verbeteren en hiervoor producten en/of diensten moet afnemen kunt u tot €2500,- terugkrijgen van de provincie Overijssel. Het gaat hier om een cofinanciering, de voucher kan dan ook tot 50% van de totale kosten vergoeden.

Verbeteren van productie- en bedrijfsprocessen 
Voor het onderzoeken naar én ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen, digitale diensten en processen of het verbeteren van bestaande producten, diensten of (productie)processen door toepassing van digitalisering kunt u tot €10.000 terugkrijgen, wederom tot een maximum van 50% van de totale kosten.

In het kort 
Heeft u met uw organisatie goede ideeën om u digitaal beter te profileren? Heeft uw webshop een boost nodig? Of wilt u uw bedrijfsprocessen digitaliseren d.m.v. een app, dan kunt u een voucher aanvragen.

Waar vraagt u dit aan? 
U kunt dit maandag 13 juli aanvragen via het subsidieloket van de provincie Overijssel. Wees hier wel snel bij, er is een totaal van €250.000 euro beschikbaar.

Neem contact op met ons 
Indien u interesse heeft om gebruik te maken van deze subsidieregeling, dan denken wij graag met u mee. Neem gerust contact op zodat wij hier samen gaan kijken naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.  Voor meer informatie rondom de subsidie digitalisering kunt u hier klikken

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.