Waar zijn wij van WeMa Mobile nu eigenlijk mee bezig?

Het blijkt dat het niet altijd even duidelijk is wat wij van WeMa Mobile nu eigenlijk doen.

“Worden jullie apps veel gedownload”, is een veel gehoorde vraag die wij krijgen. De gedachte bestaat nog steeds dat wij applicaties maken voor iOS en Android die in het segment amusement vallen, waarbij consumenten de app downloaden en gebruiken. Natuurlijk is dit iets wat we doen, maar dit is niet gebruikelijk. Wij maken applicaties voornamelijk voor de B2B (business to business) sector en dan vooral maatwerk applicaties die zich richten op het efficiënter inrichten van bepaalde bedrijfsprocessen. Een voorbeeld hiervan is een applicatie die we gemaakt voor één van onze opdrachtgevers, waarbij we een gedeelte van hun interne planningsysteem hebben omgezet in app-vorm. Nu kunnen de werknemers gemakkelijk producten inscannen met een smartphone, intern communiceren en de technische dienst contacteren en informeren met directe feedback door het gebruik van hun smartphone.

Camping van het Jaar

Een andere applicatie is de applicatie voor een bedrijf met de titel ‘Camping van het jaar 2017’; de Beerze Bulten. Een app die niet alleen informatie kan verschaffen over faciliteiten en activiteiten, maar ook de eigen persoonlijke gegevens van de gast met informatie over waar zij verblijven en hun reservering inzien. Deze app is in tegenstelling tot diegene van HIWA, wel beschikbaar voor het grote publiek.

Wij geloven er sterk in dat er in veel ondernemingen veel winst op het gebied van kosten kan worden geboekt door zich meer te richten op procesoptimalisatie. De medewerkers zullen hiermee ontlast worden, kunnen werken in een prettigere werkomgeving en de kosten zullen hiermee ook dalen.

Procesoptimalisatie

Mocht je nou wel het idee hebben dat er procesoptimalisatie kan plaatsvinden bij jou op bedrijf maar je weet niet precies waar je moet beginnen of wat er exact geoptimaliseerd kan worden? Wij hebben veel ervaring in procesoptimalisatie en kunnen jou hierbij helpen. Neem gewoon even contact met ons op en dan plannen wij een afspraak in bij jullie op locatie om te gaan bekijken waar. Wij gaan graag met jou om tafel om te kijken naar waar wij eventueel kunnen helpen.

Voor meer van onze applicaties, kijk dan even op deze pagina. Waar we een aantal cases hebben uitgewerkt.


Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.