WeMa Mobile GmbH verhuist naar nieuw pand in Bremen.

Ruim een jaar geleden werd de GmbH opgericht. Op de airport van Bremen werd een kantoor gehuurd en de eerste gesprekken gevoerd. Inmiddels heeft de GmbH zich ontwikkeld tot een zelfstandige vestiging waardoor besloten is een volgende stap te zetten.

Maar eerst…. Hoe gaat het eigenlijk in Bremen?

In het eerste jaar hebben we veel gezaaid en mochten we EWE Baskets toevoegen als eerste klant. Momenteel lopen er een aantal leuke projecten voor vakantieparken in Duitsland en personeels apps. Hierover zullen we bij lancering uitgebreide cases schrijven. Naast onze specialisatie op het gebied van vakantieparken en personeel apps, zijn we ook bezig met een groot maatwerktraject omtrent ventilatoren. Hierbij moet het via de app mogelijk zijn om grote ventilatoren aan te sturen via de app. Deze app verwachten we in april 2021 op te leveren.

Het nieuwe kantoor

Het nieuwe kantoor, gevestigd aan de Fritz-Thiele-Str. 3 in Bremen, is een ruimte waarin we de volgende stap gaan zetten met WeMa Mobile GmbH. De ruimte biedt plaats aan drie werkplekken en een bespreekruimte. Deze werkplekken worden momenteel vooral bezet door Jasper Breukelman en personeel uit Nederland die aan de Duitse projecten werken. De bespreekruimte is volledig ingericht om op een ontspannen manier gesprekken te voeren en sprints op te leveren.

Jasper Breukelman, directeur van de GmbH, is erg blij en trots met het nieuwe onderkomen: “In het nieuwe pand bevinden we ons op een heel centrale en bedrijvige locatie. Daarom ben ik ervan overtuigd dat wij hier ons snel thuis zullen voelen en nog succesvoller kunnen zijn.”

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.