Ook AK Schoonmaak beschikt nu over een personeels-app die zorgt voor meer efficiëntie in de werkzaamheden én communicatie.

Werkbonnen optimalisatie

De medewerkers van AK Schoonmaak komen vaak bij meerdere bedrijven en organisaties over de vloer. Om hun nog beter te ondersteunen hebben zij in de app de beschikking over de werkbonnen van de dag en de dagen erna. Dit geeft ze direct inzicht in welke bedrijven die dag geholpen moeten worden én of er eventuele bijzonderheden zijn die die dag prioriteit hebben. 


Omdat AK Schoonmaak met veel part-timers werkt is de communicatie soms lastig te onderhouden. Daarom hebben wij in de app een optie gebouwd waarmee het leidinggevende personeel berichten kunnen sturen naar het uitvoerende personeel. Hierbij krijgen zij gelijk ook een push-notificatie. Dit is vooral handig in een situatie waarbij er bijzonderheden zijn in de wekelijkse schoonmaak bij een opdrachtgever.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een app binnen uw organisatie?

Een app gebruiken voor uw organisatie kan leiden tot verbeteringen. Zoals omzet-verhoging, proces optimalisatie of communicatie verbetering. Wilt u meer weten over onze toepassingen? Neem dan rechtstreeks contact met op middels het contactformulier, mailadres of telefoonnummer. Deze gegevens vindt u helemaal onderaan onze website.

De uitdaging

Van papieren werkbonnen naar digitale werkbonnen

om nog efficiënter te kunnen werken.

Kwaliteit van werkzaamheden verbetert enorm

Door de wensen van opdrachtgevers goed te communiceren

Ontzorgen van personeel én opdrachtgevers

door duidelijke en directe communicatie

"Prettige en gezellige manier van zakendoen met WeMa Mobile en altijd gezellig. WeMa Mobile zorgt voor een gezellige en laagdrempelige samenwerking wat wij als zeer fijn hebben ervaren. Wij zijn zeer tevreden over de uitkomst."

Sjaak Kolthof / AK Schoonmaak

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.