Dé vereniging van bouw- en infra opleidingsbedrijven hebben een nieuwe app

Communiceren gemakkelijk gemaakt

Met de Bouwmensen app kan de organisatie gemakkelijk communiceren met ouders, leerlingen, maar ook met bedrijven, leermeesters, scholen en decanen. Allemaal op één gecentraliseerde locatie waar zij zelf kunnen bepalen welke informatie voor welke doelgroep van toepassing is. Een leerling heeft immers behoefte aan ander soort informatieverschaffing van leermeesters.


    

Op het juiste moment aanwezig zijn

Voor Bouwmensen is het belangrijk om goede contacten te onderhouden met verschillende scholen en decanen in het middelbare onderwijs, zij moeten immers leerlingen advies kunnen geven. Dé Bouwmensen app kan direct de juiste informatie verschaffen op het moment dat zij dit nodig zijn. Voorheen werd dit gedaan door middel van een folder, die ergens op tafel tussen andere folders lag. Nu zitten zij in de binnenzak van de decaan.

Tijdens het beoordelen van leerlingen hebben leermeesters nog wel eens vragen. Via de Bouwmensen app kunnen zij rechtstreeks een vraag stellen aan de school betreft de leerling. Hetzelfde geldt voor ouders die samen met hun kind nog een keuze moeten maken, zij kunnen ook rechtstreeks vragen insturen die bij de betreffende locatie binnenkomt.

De uitdaging

Communiceren in een gecentraliseerde omgeving

wat zorgt voor minder ruis en onduidelijkheden

Communiceren met één bepaalde doelgroep

Voor betere besluitvorming

Alles zelf bijhouden

Via het handige dashboard van iApp

"De samenwerking met WeMa Mobile verliep zeer prettig. Zij denken goed mee en doen alles in goed overleg. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat"

Robert Herman / Bouwmensen

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.