De voetballerij op z'n kop met een businessclub die de leden van Heracles verbinden.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de voetbal- én de businessclub blijft altijd een uitdaging. Met 455 ondernemingen en 655 actieve leden is er zoveel informatie ter beschikking dat niet alles besproken kan worden in de business-lounge of op het veld. Het tabblad ‘Nieuws’ zorgt er daarom ook voor dat al het nieuws van de club in de app wordt weergeven op een ordelijke en inzichtelijke wijze. 

Hoewel voetbal en voetballiefhebberij een reden kan zijn voor velen om lid te worden van Businessclub Heracles. Is dit niet voor iedereen de voornaamste reden. Voor een groot deel heeft het netwerken binnen de Businessclub ook een belangrijke functie. De app die WeMa Mobile ontwikkeld ondersteunt die gedachte door een ‘Businessboek’ toe te voegen waar leden elkaar kunnen vinden en vanuit daar met elkaar in contact kunnen komen. Dit maakt het netwerken, het ondersteunen van elkaar en het delen van de liefde voor voetbal nog gemakkelijker. 


Een backend waar gemak bovenaan staat

De app die die leden in handen krijgen is nog maar het topje van de ijsberg als het gaat om alle functionaliteiten. Velen vergeten dat dit gemanaged moet worden door een backend systeem. In dit geval is dat iApp, ons op maat gemaakte backend-systeem die zeer veelzijdig én gemakkelijk is. Alle informatie die de Businessclub wil laten zien aan haar leden kan hier worden ingevoerd en ook direct worden verstuurd doormiddel van de volledige integratie met push-notificaties.

De uitdaging

Verbinden van de leden

doormiddel van de Businessclub app

Drempels worden verwijderd

en nieuwe kansen benut

Gemak staat bovenaan

waarbij iApp de sleutel is

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.