Ook Camping de Paal heeft dé nieuwe app van WeMa speciaal voor leisure en recreatie!

Beste camping van het jaar

Dit jaar is Camping de Paal uitgeroepen tot "Beste Camping van het jaar 2021" door de ANWB. Maar dat vinden zij zelf niet het belangrijkste. Salma: "Onze focus is- en blijft de kinderen, en als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders ook vakantie. De afgelopen 4 jaar hebben wij namelijk ook de beste gezinscamping gewonnen met de Paal en in 2012 beste recreatieteam, wat tevens het laatste jaar van de prijs was. Daar doen wij het voor".

Gespecialiseerd in Animatie & Recreatie

Camping de Paal staat erom bekend om hele goede animatie & recreatie aan te bieden. Tussen het spetterplein én de Biebelebontse Paalbergen komen de kinderen niets tekort. Vandaar dat alles omtrent het vermaken van kinderen centraal staat in de app. Daarnaast heeft elke afzonderlijke activiteit - die vrijwel nooit opnieuw worden gebruikt - een volledige beschrijving én eventuele aanmeldknop wanneer nodig. Dit maakt het voor de kinderen & de ouders altijd inzichtelijk wat- en wanneer er iets te doen is.

Nú verkrijgbaar voor Android en iOS!

De nieuwe app van Camping de Paal is nu verkrijgbaar op de Google Play Store en de Apple App Store. Klik hiervoor op de knoppen hieronder én bekijk 'm snel. Heeft u nou ook interesse in zo'n app voor uw vakantie- of recreatiepark? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    

De uitdaging

Een app met alle functies

Die er in 2021 van een vakantiepark worden verwacht

Breng uw gasten direct op de hoogte

met de push-notificatie module

Vermindert vragen bij gasten

en verhoogt de klanttevredenheid!

"Het vinden van een app-bouwer kostte ons veel tijd. Wat ertoe leidde dat WeMa niet veel tijd had om dit voor het huidige seizoen af te krijgen. Toch is het hen gelukt én daar zijn wij heel erg blij en dankbaar voor. Top samenwerking!"

Salma Hakkens / Camping de Paal

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.