Ook Camping Wedderbergen beschikt sinds kort over een prachtige nieuwe app. Lees snel meer.

Communiceren als de beste

Camping Wedderbergen heeft gekozen voor een nieuwe app binnen het familiebedrijf om de gasten nog beter van dienst te kunnen zijn."We zochten een partij die naast goede, mooie apps ook in de juiste koppelingen konden voorzien. Wij werken namelijk met het reserveringssysteem van Stratech, en deze kon WeMa integreren met de app. Daarnaast wilden we graag een overzichtelijk animatieprogramma waar de gast in één oogopslag kon zien wat-waar is.

De gasten kunnen alle boekingsgegevens inzien zonder in te loggen op de website. Daarnaast kan de camping rechtstreeks met de gasten communiceren door een nieuwsartikel te plaatsen of rechtstreeks pushberichten te sturen. Dit laatste is vooral erg handig bij bijvoorbeeld last-minute veranderingen in het animatieprogramma.

Ook zo'n gave app als Camping Wedderbergen?

Dat is mogelijk! Laat uw gegevens achter in het formulier onderaan deze pagina én wij bellen u zo spoedig mogelijk op. Bekijk ondertussen ook eens onze andere apps door hier te klikken.

De uitdaging

Gemakkelijk communiceren met de gast

Via de app of directe push notificaties

Even snel het animatieprogramma aanpassen

Wordt heel gemakkelijk door iApp

Gasten rechtstreeks boekingen laten checken

En aanpassen door de juiste koppelingen

"De samenwerking met WeMa ervaren wij als zeer positief, vooral de snelle support bij vraagstukken kunnen wij heel erg waarderen"

Carine Fluttert / Camping Wedderbergen

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.