De 5-sterren camping van Nederland heeft ook een 5-sterren applicatie op maat.

Vijf-sterrren app voor een vijf-sterren camping!

Toen kwam het idee voor de app. Anne-Sophie Kat, de bedrijfsleider van de Kleine Wolf gaf aan dat het idee voor de app begon bij het idee dat digitalisering steeds belangrijker wordt in de samenleving en ook bij hen op de camping. “Wij wilden eigenlijk al heel lang een app. Want wij zochten naar een middel om alle gasten op een makkelijke en snelle manier in één keer te bereiken”. 
Vanaf daar zijn wij vanuit WeMa Mobile gaan kijken samen met de Kleine Wolf hoe wij een applicatie konden samenstellen die aan alles voldeed wat zij wilden. In eerste instantie begon het dus als applicatie om te direct te kunnen communiceren met de gast. 

Maar het werd al snel meer. Anne-Sophie: “Naast het communiceren met de gast is het belangrijkste onderdeel van de app wel het digitale animatieprogramma. Wat er in het verleden vaak gebeurde met een papieren animatieprogramma is dat deze niet meer up-to-date was. Slecht weer of juist heel warm weer zorgen voor wijzigingen in het programma, die nu direct in de app gezet kunnen worden en gemeld worden door middel van een push-melding.” 

Duurzaamheid door digitalisering

Het milieu blijft een kwestie die belangrijk is voor de Kleine Wolf en haar gasten. Daarin past de app ook heel goed. Het aantal geprinte folders én flyers is gestaag achteruitgegaan. Wat “Voor de app moesten wij continue flyers én folders printen omdat plannen continue veranderden door externe- of interne factoren. Dit is nu niet meer nodig wat niet alleen leidt tot een hogere mate van duurzaamheid maar ook lagere kosten.” 

    


De uitdaging

De Kleine Wolf app

zorgt voor meer duurzaamheid en minder uitstoot

Samen met de opdrachtgever

zoeken naar de beste samenwerking

Goed verlopen proces

Waarop wij en de Kleine Wolf positief op terugkijken

"De samenwerking loopt nog steeds en dat gaat heel goed. Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn wij trots op. Plus, bij WeMa Mobile kan je gewoon bellen en krijg je direct antwoord!"

Anne-Sophie Kat / De Kleine Wolf

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.