Een exclusieve app voor de EWE Baskets Businessclub

Een Business App voor de Businessclub

Net als vele andere sportclubs beschikken de EWE Baskets over een Business Club voor alle sponsoren van verschillende niveau’s. De leden van de Business Club (BBC) kunnen met deze app altijd en overal op de hoogte blijven van wat er in het netwerk gebeurt. Tevens ontvangen zij het laatste nieuws en kunnen zij zich inschrijven voor verschillende activiteiten. 

Volledige (duurzame) ontzorging

Sinds de komst van de app is de marketingafdeling van de club voor een groot deel ontlast, bijvoorbeeld bij het aanmelden van nieuwe sponsoren. Via de BBC app van EWE zijn de sponsoren zelf verantwoordelijk voor hun aanmelden én hoeven bijvoorbeeld geen PDF-jes op te sturen maar kunnen dit direct uploaden via de app. Aankondigingen van nieuwe evenement worden voornamelijk via de app gepresenteerd én kan d.m.v. een pushbericht extra aandacht generen. Voorheen gebeurde dit op papier, waardoor EWE dit gedeelte uitgespaard door een stuk duurzamer om te gaan met de communicatie. 

Ook voor uw Businessclub een app?

Betere communicatie én een hogere betrokkenheid is wat sponsoren en leden ervaren bij het gebruik van onze Businessclub apps. Is dit iets voor uw Businessclub? Vul dan uw gegevens in het formulier hieronder in of bel ons op 0523-613485

De uitdaging

Voeg meer waarde toe aan de Businessclub

Voor alle sponsoren én hou ze betrokken

Een extra platform voor betere communicatie

om te kunnen netwerken en berichten te delen

Zorg voor een hogere bezetting tijdens wedstrijden

door tickets te beschikking te stellen van sponsoren

"Onze nieuwe app heeft een enorme toegevoegde waarde. Dat is ook te danken aan WeMa Mobile, die de ontwikkeling van de app op zich nam. Wij zijn Jasper en zijn team zeer dankbaar voor de steun en de prettige en vooral succesvolle samenwerking gedurende het hele traject!"

Sebastian Hein / EWE Baskets Oldenburg

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.