Familiecamping de Belten heeft een camping-app laten maken bij WeMa Mobile. Meer daarover in deze casus.

Sterk op de Socials

Familiecamping De Belten focust zich sterk op het gebruik van Social Media om haar gasten een inkijkje te geven in de werkzaamheden en mensen van De Belten. Cyvon: "Wij vinden het heel erg leuk om mensen mee te nemen in onze dagelijks gang van zaken. Op onze socials, en met name op Instagram laten we daarom heel veel van ons team zien zodat onze gasten het gevoel hebben dat ze eigenlijk iedereen al kennen".

Klik hier voor de Facebook van De Belten 
Klik hier voor de Instagram van De Belten

Duurzaam ondernemen én recreëren

Een app zorgt niet alleen voor betere communicatie met de gast. Het verbetert ook de C02-reductie. Er wordt meer gecommuniceerd via de app, minder via papieren toepassingen. Dit merkte Cyvon ook op. "Voor de Corona-periode printen wij vrijwel alles uit, meerdere keren per dag. Daarnaast hadden we ook een informatieboekje beschikbaar die eigenlijk continue moest worden aangepast aan nieuwe situaties. Nu printen we deze één keer per jaar uit en communiceren we wijzigingen via de app of mail".

Nú verkrijgbaar voor Android en iOS!

De nieuwe app van familiecamping De Belten is nu verkrijgbaar op de Google Play Store en de Apple App Store. Klik hiervoor op de knoppen hieronder én bekijk 'm snel. Heeft u nou ook interesse in zo'n app voor uw vakantie- of recreatiepark? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    

De uitdaging

Zorg voor minder C02-uitstoot

door meer digitaal te gaan communiceren

Rechtstreeks communiceren met één druk op de knop

door een push-notificatie te versturen naar de gast

Gemakkelijk informatie aanpassen

door het gebruik van eigen CMS - iApp

"Het gehele traject verliep erg positief. De communicatie met WeMa & Wesley ging heel soepel en vlot, met een beetje humor. Precies hoe wij zelf ook graag communiceren. Wij raden WeMa Mobile dan ook zeker aan!"

Cyvon Janssen / Familliecamping De Belten

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.