Harwig Installatietechniek is een betrouwbare expert op het gebied van techniek

Interne optimalisatie van bedrijfsprocessen

Met de Mijn Harwig app wordt het personeel op de hoogte gehouden van nieuwe wet- en regelgeving en wordt een persoonlijk profiel bijgehouden. Daarnaast hebben alle werknemers op elk moment inzicht in alles wat speelt binnen Harwig, dit door nieuwsartikelen die gedeeld worden binnen de Mijn Harwig app. Om werknemers een stukje veiligheid mee te geven is er ook een ‘toolbox’ tabblad waarbij nieuwe inzichten geboden worden en veiligheidsmaatregelen worden verduidelijkt die van kracht zijn in een bepaalde situatie. 

Ook een Mijn-App?

De Mijn-App functionaliteiten die WeMa Mobile aanbiedt zijn geschikt voor organisaties in verschillende sectoren. Maak het de HR afdeling én uw werknemers gemakkelijker door over te stappen naar dit innovatieve systeem waarbij de interne bedrijfsprocessen nog meer geoptimaliseerd worden. Maak daarnaast ook gebruik van bepaalde functionaliteiten om te voldoen aan het KVGM. Meer informatie over de Mijn-app? Neem dan even contact met ons op door onderstaande contactformulier in te vullen. 

De uitdaging

Optimalisatie van persoonszaken

binnen een organisatie

Sneller voldoen aan het KVGM

via een Mijn-App van WeMa Mobile

Legt de lat hoger voor

hoger moraal en meer motivatie

"Wema-mobile is een flexibele organisatie die voor alles wel een oplossing heeft. Samen komen we altijd wel tot het gewenste resultaat"

Richard Scholte / Harwig

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.