Dé expert in de opslag en transport van fruitsap en fruit-concentraat heeft nu de beschikking over wel een heel speciale app

Wie is HIWA?

HIWA, een fruitsap en fruit-concentraat specialist, verwerkt en verstuurt meer dan 60% van de totale Europese fruit-sappen en concentraat markt. Dit doen zij allemaal via hun ‘thuishaven’ Rotterdam, de perfecte locatie voor een groot specialist als HIWA. Natuurlijk een groot voordeel om in Rotterdam te zitten, de grootste haven van Europa. Maar naast de locatie heeft HIWA ook hun eigen aanlegplaats, waardoor zij nog efficiënter kunnen gaan werken. 

HIWA heeft een eigen, maatwerk ERP systeem (Enterprise resource planning), die ervoor voor zorgt dat HIWA op zeer flexibele manier kan blijven werken. Intern wordt die WMS genoemd, en aan WMS wordt al 30 jaar steevast aan gewerkt om te zorgen dat de efficiëntie waarmee HIWA werkt gegarandeerd kan blijven.

De uitdaging

Heeft u ook een idee tot procesoptimalisatie

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden

Procesoptimalisatie zorgt niet alleen voor meer productiviteit

en ook voor lagere kosten

De juiste aanpak én een zeer goeie samenwerking

was de sleutel tot deze succesformule

"Net als ons ERP systeem blijven we de app doorontwikkelen, WeMa Mobile zorgt met snelle, creatieve oplossingen voor een stabiele app die inmiddels niet meer weg te denken is uit onze logistieke processen."

HIWA Rotterdam / HIWA

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.