ITN Installatietechniek in Ede heeft een nieuwe app. Lees hier alles over op deze pagina.

Onderdeel voelen van ITN

De betrokkenheid binnen de organisatie nog verder vergroten Dit was één van de doelen die ITN heeft gesteld. Frank: "Met de nieuwe app kunnen wij rechtstreeks nieuwsberichten plaatsen of directe berichten sturen, kunnen medewerkers het gehele handboek inzien of een collega opzoeken in het smoelenboek. Dit maak het voor iedereen extreem makkelijk zich volledig onderdeel te voelen van de organisatie. Dit is ook wat we willen uitstralen".

Optimalisatie van processen

Toolboxmeetings worden door Techniek Nederland verplicht om veilig werken te kunnen blijven garanderen. De ITN app beschikt over een functie waar alle onderwerpen rondom veiligheid worden benoemd. Frank: "Vroeger moest het personeel nog naar kantoor komen voor uitleg rondom veiligheid én verschillende toolboxen en enige tijd later kon dat ook online via de computer. Met de ITN app kunnen onze medewerkers de toobloxen heel eenvoudig via hun telefoon maken. Dit scheelt tijd én zorgt voor minder reisbewegingen".

Vergroot ook de betrokkenheid binnen jouw organisatie

WeMa People richt zich op personeels-apps voor efficiëntere bedrijfsprocessen- en interne communicatie verbeteringen. Wil je net als ITN Installatietechniek een personeels-app op maat? Laat dan jouw gegevens achter in onderstaand formulier.

De uitdaging

Vergroot de betrokkenheid

binnen uw organisatie

Voldoe aan alle

wet- en regelgevingen

Volledige integratie

met salarispakketten

"Frank Pieters: "Het contact verliep heel erg prettig, Martijn is iemand die veel van zaken afweet en dat ook goed weet te verwoorden. Dat maakt het een hele fijne samenwerking."

Frank Pieters / ITN Installatietechniek

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.