Lees nu hoe de nieuwe app van Löwik werkt en wat voor processen deze optimaliseert!

Löwik Installatiegroep

Löwik Installatiegroep is een installatie- en dakbedekkingsbedrijf met vestigingen in Almelo en Oldenzaal. Löwik is een familiebedrijf dat nu 52 jaar bestaat en circa 130 medewerkers in dienst heeft. Zij zijn een landelijk opererende onderneming voor de zakelijke markt, zorgsector, overheid, industrie en woningbouwcorporaties in de utiliteitsbouw en woningbouw. Daarnaast werken zij voor de particuliere markt.

Bekijk de website van Löwik

Communicatie en kennis maken

Om alle medewerkers op de hoogte te brengen van alle zaken die lopen binnen Löwik is er een ‘Nieuws’ sectie opgezet. Hier worden o.a. nieuwe projecten aan het licht gebracht en evenementen bijvoorbeeld personeelsuitjes. Daarnaast beschikt de app over een Smoelenboek. Vooral handig voor nieuwe collega’s of als een medewerker een collega niet kent of niet weet wie hij is. Elke medewerker heeft een persoonlijke login om in te loggen in de Löwik app, dit wordt dan ook gebruikt voor de ‘berichten’ module waar ook berichten in gedeeld kunnen worden die alleen bedoeld zijn voor bepaalde afdelingen en/of medewerkers.

De uitdaging

Communicatie bleef een uitdaging binnen Löwik

Die deze applicatie opgelost heeft door iedereen in één keer te bereiken

Een stijging in de samenhorigheid

Binnen Löwik Installatietechniek én Löwik Daktechniek

Wat uiteindelijk resulteert in gelukkigere medewerkers

Die onmisbaar zijn binnen binnen Löwik

"Löwik en WeMa Mobile zijn altijd open naar elkaar wat resulteert in een zeer fijne samenwerking die beiden drijft om het beter te doen"

Ingrid Löwik / Löwik

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.