Wij spraken vandaag met Roy, Manager Logistic Engineer van Oegema over de nieuwe app die WeMa Mobile heeft ontwikkeld in samenwerking met Oegema Transport B.V.

Softwareoplossing in de vorm van een app

In samenwerking met Oegema Transport B.V. hebben wij een hele unieke softwareoplossing in de vorm van een app gebouwd die deels het personeel bediend en deels procesoptimalisatie toepast binnen de organisatie. Volgens Roy was er een sterke drang bij Oegema om een app neer zetten voor het personeel. “Oegema had al de beschikking over een Mijn-Oegema omgeving voor het personeel en wilde dit verder uitbouwen naar een volledige app die ook een stuk procesoptimalisatie met zich mee bracht.”

Via de nieuwe app van Oegema Transport is het mogelijk voor het personeel om profielwijzingen door te geven. Roy: “Voorheen moest de Chauffeur, HR bellen om een wijziging door te geven, nu kan dat via de App. Verlofaanvragen? Ook via de app.”

De uitdaging

Personeelszaken

in één app

Meer efficiëntie

én een hogere productiviteit

Trots

op het eindproduct

"WeMa Mobile gaat zeer gepassioneerd aan het werk, proberen oplossingen te bedenken en denken overal in mee. Ze nemen de tijd voor ons wat wij als heel prettig hebben ervaren. Ik denk dat we enorm trots kunnen zijn op wat wij samen hebben neergezet."

Roy . / Oegema Transport B.V.

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.