Ondernemen in Hardenberg is een platform om het ondernemerschap in Hardenberg te stimuleren door verschillende groepen bij elkaar te brengen.

Een community voor ondernemers

Het doel van het platform is om een community van ondernemers uit de gemeente Hardenberg. Door middel van een app en een website kunnen zij informatie vinden over het laatste nieuws wat eventueel impact kan hebben om hun business, alles over subsidies, regionale ontwikkelingen en wanneer de laatste evenementen plaats gaan vinden. Eigenlijk is dit een online platform waar al het nieuws van alle ondernemersverenigingen, industriekringen en verenigingen uit de regio Hardenberg samenkomen. 

Coronavirus in hardenberg

Ook is er een groot onderdeel gewijd aan het coronavirus. Ondanks dat dit natuurlijk geen prettige omstandigheden zijn voor de meeste ondernemers, is het wel belangrijk ze te blijven informeren over de omstandigheden en de veranderingen die hierin blijven gebeuren. Deze website is daar een perfect medium voor door heel gerichte informatie te verstrekken die alleen voor ondernemers geschikt zijn. 

Vraagbaak nieuws & agenda

Net zoals op de website, kan je het laatste nieuws bekijken uit de regio. Wat wellicht te maken heeft met jouw business. Daarnaast is er een agenda beschikbaar waar alle evenementen die normaliter georganiseerd worden staan. Heb je vragen in een specifiek onderdeel? Onder Vraagbaak kan je rechtstreeks een vraag stellen aan het bijvoorbeeld het bedrijventeam van de Gemeente Hardenberg, Startershuis DOEN! of het Ondernemershuis Vechtdal

De uitdaging

Ondernemers komen samen

in een app gecombineerd met website

Ondernemers kunnen rechtstreeks in contact komen

met verschillende specialisten

Automatische koppelingen tussen de website

en de app maakt het een stuk efficiënter

"WeMa Mobile heeft hard gewerkt om alles in goede banen te leiden. Alles is zeer goed en professioneel opgepakt wat voor een fijne samenwerking heeft gezorgd."

Leone Wiersma / Gemeente Hardenberg

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.