Van snelle communicatie naar upsells binnen de nieuwe app. Lees hier alles over de nieuwe app van recreatiepark de Boshoek!

Wanneer ga jij op avontuur?

Recreatiepark De Boshoek biedt alles wat je als gast en vakantieganger wenst. Van hoogwaardig kamperen, overnachten in het hotel, lekker eten in de twee restaurants, wandelen, zwemmen, fietsen. Linda: “Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de gasten plezier kunnen maken op ons recreatiepark, maar ook in de omgeving. Bijvoorbeeld bij de Veluwe. Hier proberen we dan ook veel informatie over te geven bij de receptie, op onze website en zelfs in de nieuwe app”. 

Gemakkelijk én snelle communicatie

Communicatie met de gasten blijft een belangrijk onderdeel. De digitale app van De Boshoek maakt dit een stuk makkelijker door in de broekzak van je gast te zitten. Niet alleen wordt de receptie hierin ontlast, maar kunnen we gasten nóg beter informeren. Linda: "We kunnen bijvoorbeeld gasten benaderen én ze een pushbericht sturen met de vraag of ze zich al hebben ingeschreven voor de bingo van vanavond. Voorheen communiceerden we dit via onze narrowcasting schermen en moesten we maar hopen dat de gast dit had gelezen. Nu hebben we een directe lijn van communicatie.”

Nú verkrijgbaar voor Android en iOS!

De nieuwe app van Recreatiepark De Boshoek is nu verkrijgbaar op de Google Play Store en de Apple App Store. Klik hiervoor op de knoppen hieronder, bekijk 'm én downloaden maar! Heeft u nou ook interesse in zo'n app voor uw vakantie- of recreatiepark? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    

De uitdaging

Op elk moment communiceren

door altijd in de broekzak van de gast te zitten

Zorgen voor een hogere omzet

Door upsells toe te voegen binnen de app

Handig en snel informatie bijwerken

via ons eigen CMS genaamd iApp

"Het fijne aan de samenwerking vonden we dat er op ieder punt overleg plaats kon vinden én we onze wensen kenbaar konden maken. Hier werd dan ook daadwerkelijk wat mee gedaan. We zijn dan ook erg blij met de samenwerking én het eindresultaat."

Linda van Melle / Recreatiepark de Boshoek

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.