2021 is het eerste seizoen waarbij de nieuwe app van TerSpegelt actief is.

Een nieuwe, uitgebreide app

Het seizoen van 2021 is het eerste seizoen waarin de nieuwe app, die WeMa Mobile heeft ontwikkeld, in gebruik wordt genomen op de camping. Kristel: "Wij waren er al redelijk vroeg bij met een app. Deze app had alleen niet alle functionaliteiten die wij graag zouden willen hebben. TerSpegelt werkt samen met een aantal andere 5-sterren campings in Nederland, de Holland Topcampings. Vele van deze campings lieten hun app ontwikkelen door WeMa Mobile, en zo is het balletje gaan rollen".

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is erg belangrijk voor Recreatiepark TerSpegelt. Zij zetten zich in om een zo klein mogelijke eco-footprint achter te laten. Dit zie je bij TerSpegelt al op diverse plekken terug. Zo hebben zij ook afscheid genomen van een geprint informatieboekje. Bijna alle informatie die voorheen in dit gedrukte boekje stond, is nu terug te vinden in de nieuwe app.  

Inschrijven op activiteiten

Recreatiepark TerSpegelt organiseert iedere dag vele activiteiten voor jong en oud. Zo ook grote en populaire activiteiten. Om dit zo goed mogelijk te kunnen reguleren is er een optie ingebouwd waarbij een maximaal aantal gasten zich kan aanmelden. Kristel: "Op TerSpegelt kan je bijvoorbeeld BandRaften, een extreem populaire activiteit die voorheen zorgde voor een lange rij bij de receptie. Met de komst van de nieuwe app kunnen de gasten zich aanmelden via de app. Is de activiteit vol? Dan wordt dat automatisch aangegeven. Gasten hoeven dus niet meer te wachten in de rij en kunnen reserveren vanaf hun kampeerplaats of huuraccommodatie”

De uitdaging

Verbetering van verschillende bedrijfsprocessen

Waardoor alles soepeler loopt én er meer tijd overblijft voor nog meer kwaliteit

Minder drukwerk én minder tijd die hieraan besteed wordt

Betekent meer duurzaamheid en minder stress

Combineer vaste pakketten met maatwerk

Om een unieke app te creëren die uw organisatie écht helpt.

"WeMa is een erg fijne partij waar veel mogelijk is. Wij, als TerSpegelt, proberen vooruitstrevend te zijn en dat matcht goed met de ambities van WeMa. Door extra functionaliteiten toe te voegen is de TerSpegelt app naast functioneel ook erg uniek geworden!"

Kristel Faes / Recreatiepark TerSpegelt

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.