De Twee Bruggen is een vakantiepark in Winterswijk en beschikt sinds begin dit jaar over een app voor haar gasten.

Aanvulling op bestaande kanalen

Door middel van de nieuwe app heeft De Twee Bruggen een aanvulling op haar eigen website én de receptie. Gasten kunnen namelijk informatie bekijken over alle faciliteiten en activiteiten die De Twee Bruggen te bieden heeft. Waar het voorheen nog nodig was voor de gast om naar de receptie te lopen en te vragen hoe laat het recreatieprogramma begint, kan hij/zij dit nu op de app bekijken. 

Daarnaast is de app niet alleen gemaakt voor campinggasten, maar ook voor bezoekers van buitenaf. Het restaurant De Schoppe is namelijk het hele jaar geopend voor een kop koffie, lunch of een uitgebreid driegangenmenu. 

Ontdek de Achterhoek

De Twee Bruggen app zorgt ervoor dat gasten niet alleen informatie vinden over het park, maar ook buiten het park. Zo worden gebruikers actief geïnformeerd over de leukste wandel- en fietsroutes en andere activiteiten, want in de Achterhoek kunnen gasten in de natuur de ultieme rust ervaren en fietsend/wandelend leuke stadjes en dorpjes bezoeken. Het aanbod is zeer divers en daarom wordt alles duidelijk en overzichtelijk weergegeven in de app.


De uitdaging

Aanvulling op bestaande kanalen

waardoor informatie sneller kan worden verspreid

Groei van aantal bezoekers bij verschillende faciliteiten

door duidelijke communicatie van openingstijden

Minder onduidelijkheid voor de gasten en bezoekers

voor een betere vakantie of uitje

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.