Stuufhoi! Dé casus over Kampeerdorp de Zandstuve lees je hier!

De app/software oplossing

Om haar gasten nog beter te kunnen informeren hebben zij in samenwerking met WeMa Mobile een app ontwikkeld die niet alleen informerend werkt, maar ook interactief is. Wouter van der Meer over de app: “Met de Zandstuve App wilden wij een platform neerzetten die een toevoeging op onze communicatiekanalen werd. Heel veel systemen die wij gebruiken zijn allemaal samengevoegd in deze app waardoor onze gasten op hele gemakkelijke manier informatie kunnen opvragen die te maken hebben met de vakantie op ons park. Hierdoor is er extra gebruiksgemak ontstaat doordat onze gasten alle informatie op één plek kunnen terugvinden.”

Autobingo én de aftelkalender

Unieke functies binnen de Zandstuve app zijn bijvoorbeeld de autobingo én de aftelkalender. Met autobingo hebben de gasten een interactief spel die ze op weg naar de camping kunnen spelen samen met de kinderen. En met de aftelkalender kunnen de gasten én kinderen aftellen totdat de vakantie (eindelijk) begint. De Zandstuve App is gratis te downloaden in de Apple App Store én de Google Play Store. 


    

De uitdaging

Sneller én beter kunnen communicieren

met gasten doormiddel van de app

Gasten spelenderwijs

kennis laten maken met de app

Kosten besparen én hogere omzet genereren

Door digitaliseren en proces-optimalisatie

"WeMa is een zeer prettige partij met veel kundige mensen. Zij hebben ons heel goed kunnen ondersteunen in de totstandkoming van deze prachtige app"

Wouter van der Meer / Zandstuve

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.