Maatwerk

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van maatwerk bij WeMa Mobile

Maatwerk

Screenshot

Meer omzet doormiddel van M-Commerce

Vaste klanten willen snel en eenvoudig kunnen bestellen. Waar steeds meer bedrijven ervoor kiezen om meerdere verkoopkanalen aan te bieden, wordt er nog te weinig gedacht aan een app. Toch is dit een belangrijk kanaal waar snel en directe sales kan worden gedaan door bestaande- en nieuwe klanten. 


Inmiddels hebben we een uitgebreide koppeling gemaakt met SANA Commerce waarin we het productassortiment rechtsreeks in de app kunnen zetten en bestellingen weer terug kunnen plaatsen onder de juiste debiteuren. Doormiddel van de door ons op maatgemaakte koppeling kan zelfs op klantniveau prijsverschillen worden aangeboden. Bekijk het verhaal van Marree om te lezen wat een app bijdraagt aan extra verkoop.

Van strategisch plan tot volledig softwaresysteem.

Processen versnellen en efficiënter maken begint meestal met een duidelijk strategisch plan. Dit strategisch plan proberen wij doormiddel van gesprekken te ontleden en om te zetten in een aantal probleemstellingen. Klopt de door ons beschreven probleemstelling? Dan wordt het tijd om een oplossing in kaart te brengen dat aansluit bij het strategische plan. De oplossing zoeken wij in software waarin meerdere systemen samen komen en de app een verlengstuk is. Bij Heracles Almelo hebben we een systeem vanaf nul opgebouwd wat nu volledig operationeel is. 

Bekijk onze maatwerkprojecten

Nieuwsgierig geworden achter het verhaal van onze maatwerk apps? Klik op onderstaande logo's en lees hoe we mobiele oplossingen hebben gerealiseerd.

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.