Leisure

Lees op deze pagina meer over de nummer 1 app ontwikkelaar voor vakantie- en recreatieparken.

Lees hier waarom u ook een WeMa Leisure app wil


Directe Communicatie: Alle gasten in 1 klik bereiken

Een wijziging in het programma, een belangrijke mededeling over een calamiteit of de omzet verhogen door mensen te informeren over de horecamogelijkheden is eenvoudig te realiseren doormiddel van een pushbericht. De pushberichten zijn realtime te verzenden maar ook in planbaar zodat alle berichten op het juiste moment wordt ontvangen.  

Ontdek de leukste activiteiten tijdens de vakantie.

Het animatieprogramma is een belangrijk onderdeel voor veel gezinnen. De app toont welke activiteiten plaats vinden en wanneer. Door een overzicht te tonen per dag, zorgt dit voor een overzichtelijke vakantie. Het is zelfs mogelijk om aan te melden en te betalen via de app. Zo kan het animatieteam bezig met bedenken van leuke en originele activiteiten en de gast vanuit de luie stoel alles regelen. 

Faciliteiten: Een overzicht met openingstijden en de mogelijkheid om te bestellen

Het moet eenvoudig zijn om te weten wat er aan faciliteiten beschikbaar is en wanneer deze openen zijn. Vakantie is ontzorgen en dat kan doormiddel van bestellen of reserveren die bij de faciliteitenmodule aanwezig is.  

Apps waar we trots op zijn

Voor deze top vakantieparken hebben wij een native app mogen ontwikkelen.

iApp. Ons beheersysteem op maat gemaakt voor vakantieparken.

Oneindig beheer mogelijkheden voor animatieprogramma's, openingstijden en faciliteiten.

Eenvoudig in gebruik

Het beheersysteem iApp is eenvoudig in gebruik. Een pagina kan zelf opgebouwd worden door afbeelding, call-to-action buttons of tekst in elkaar te slepen. De pagina is dus volledig dynamisch op te bouwen.

Volledig in eigen huisstijl

Het beheersysteem wordt volledig opgeleverd in de huisstijl van het vakantiepark. Zo werken medewerkers of externe bedrijven altijd in een omgeving van het vakantiepark.

API voor externe systemen

Ons CMS is opgebouwd met de gedachte dat de data overal en altijd beschikbaar moet zijn. Dit zorgt ervoor dat data zoals openingstijden, faciliteiten en animatieprogramma ook beschikbaar is voor de website of een narrowcasting systeem.

Bent u enthousiast geworden?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.